serviceudlejning hillerød

Serviceudlejning Hillerød

Har du brug for serviceudlejning i Hillerød? Ring til Fest og Telt, vi leverer alt nødvendigt tilbehør til dit selskab, hvad enten det er stort eller småt.

Uden mad og drikke duer festen ikke. Men middagen er heller ikke meget værd uden service, og der kan være store fordele i at leje tilbehøret. Hos Fest & Telt får du for eksempel ensartet service i god stand på alle kuverter, og vi har aller former for service.

Serviceudlejning med høj service

Når du anvender vores serviceudlejning i Hillerød, sørger vi naturligvis for, at du får servicen bragt til døren i opvasket stand, så det er parat til brug med det samme. Vi henter det ligeledes ved døren igen. Læs mere om vores serviceudlejning her!

Udover service udlejer vi selvfølgelig også:

Måske en af vores festpakker friste? Her får du både telt, borde, stole og service i én samlet og praktisk pakke. Vi har to festpakker, en til 40 personer og en til 50 personer. Se vores prisliste her eller ring og få et tilbud.

Kontakt

Du er altid velkommen til at ringe for et uforpligtende tilbud på serviceudlejning i Hillerød. Kontakt os i dag på telefon: 20 33 53 54. eller e-mail: kontakt@festogtelt.dk og hør nærmere.