serviceudlejning helsingør

Serviceudlejning Helsingør

Skal du bruge ekstra service til festen? Fest og Telt tilbyder serviceudlejning i Helsingør. Vi har stort udvalg og leverer og afhenter naturligvis på festadressen.

Når der skal holdes større fester eller sammenkomster, er der brug for ekstra bestik og porcelæn til gæsterne. Fest og Telt har gennem mange år tilbudt serviceudlejning i Helsingør samt resten af Nordsjælland, og vi har alt nødvendigt tilbehør på lager.

Alt inden for serviceudlejning m.m.

Gennem vores serviceudlejning i Helsingør kan vi levere alt fra knive, gafler og skeer til diverse tallerkener, vinglas, skåle, flødekander, sukkerskåle og meget andet. Se vores service her!

Herudover udlejer vi selvfølgelig også:

Vi leverer også pakkeløsninger inden for telt, service og borde og stole for at gøre det nemmere for dig. Vi ha to forskellige festpakker, én til 40 personer og én til 50 personer. Vi leverer altid i passende partier, så du ikke løber tør for service midt i festen.

Se vores prisliste her!

Kontakt

Har du brug for serviceudlejning i Helsingør? Kontakt os i dag på tlf. 20 33 53 54 eller vi kontaktformularen her på siden, så sørger vi for at finde den bedste løsning til dig!